„Jó szóval, tanáccsal
te álltál mögöttünk.
Ünnepeden, engedd,
hogy ezt megköszönjük.”
(Osvát Erzsébet: Tanítómnak)

 

A pedagógusnap egy mozgó ünnep: minden év júniusának első vasárnapján köszöntjük a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozókat. Ez egy különleges alkalom, a tisztelet és elismerés kifejeződése a pedagógusok felé, akik nemcsak tudást, hanem értékeket, erkölcsi iránymutatást is adnak a jövő nemzedéke számára.

Iskolánkban június 3-án (hétfőn), a reggeli áhítatot követően az első évfolyamosok tartottak egy rövid, ám felemelő ünnepséget Papp Dolli, Ádámné Kovács Renáta és Csizmár Enikő betanításában, munkájukat ezúton is köszönjük! A kisdiákok énekekkel, versekkel köszöntötték a Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola pedagógusait, Daku Szilvia pedig beszédet tartott, amelyben a szülői munkaközösség köszönetét tolmácsolta. Ezután harmadik osztályos diákjaink átadták a vászontáskákat, amelyeket Fehér Csabáné és Surján Kornélia vezetésével díszítettek gondosan. Az ünnepséget követően meglepetés várta a tanítókat és tanárokat: a Szülői Munkaközösség egy bőséges agapéval kedveskedett a kollégáknak.

Hálásan köszönjük a szívvel-lélekkel készített finom házi süteményeket, a kedves köszöntést és a Szülői Munkaközösség fáradozását!

Szeretettel:

A Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola nevelőtestülete