Kedves Szülők, Kollégák és Diákjaink!

 

Az alábbiakban az Emberi Erőforrások Minisztériumának őszi szünetre vonatkozó javaslatából olvashatnak kivonatot.

Kérjük, hogy az őszi szünetben lehetőleg kerüljék a vírus terjedése szempontjából kockázatos programokon való részvételt, a zárt térben tartott, zsúfolt, nagy létszámú rendezvényeket.

Az idősek védelme érdekében a nagyszülőkkel kizárólag egészséges állapotban, a védelmi intézkedések betartásával történjen személyes érintkezés.

Csökkentsék a szűk családon kívüli találkozásokat, lehetőleg kerüljék a tágabb rokoni kör, a diáktársak és barátok meglátogatását.

Igyekezzenek pihenéssel és feltöltődéssel tölteni a szünet napjait, töltsenek minél több minőségi időt együtt, családi körben.

Iskolánk mindent megtesz azért, hogy november 2-tól zavartalanul folytatódhasson a tanítás. Ennek érdekében a szünidő alatt az épületben ismételten egy alapos nagytakarításra, fertőtlenítésre kerül sor.

Köszönöm az együttműködést, mindannyiuk eddigi bátor helytállását és lelkiismeretes munkáját, az iskola járványügyi rendjének betartását és betartatását. Különösen azt, hogy még a legkisebb diákjaink is hősiesen viselték a maszkot a tanórákon.

 

Üdvözlettel:

 

Kuti Margit igazgató