Kedves Szülők, Kollégák és Diákok!

 

A szünidő alatt az iskola épületében alapos, mindenre kiterjedő nagytakarításra került sor: az osztálytermekben, folyosókon, mosdókban, a tanári szobában, az ebédlőben, a tornatermekben, azok öltözőiben és minden helyiségben alapos fertőtlenítést végeztünk. A diákok által gyakran érintett felületek, például a szekrények, ablakok, ajtók, kilincsek, a sporteszközök, a játékok és a padok sem maradtak ki. A rendszeres fertőtlenítő takarítást a szünet után is folytatjuk. Mindezt azért tesszük, hogy az őszi szünet után is zavartalanul folytatódhasson a tanítás.

Ennek érdekében mindannyian még többet is tehetünk: tartsuk be az eddigi, október 14. óta érvényes járványügyi rendet! Olvassuk át újból, és aszerint cselekedjünk!

Nyomatékosan kérjük, hogy mindenki maszkban lépjen be az iskola kapuján, ahol pedagógusaink az eddigieknek megfelelően érintésmentesen testhőmérsékletet mérnek. Egy darab nejlonzacskóba csomagolt tartalékmaszk mindenki táskájában legyen! A maszkot csak az udvaron lehet levenni, a szünetekben. Ahol csak lehet, tartsunk minimum másfél méter távolságot, és külön ügyeljünk arra, hogy az osztályok egymással ne keveredjenek! Továbbra is fontos a rendszeres kézfertőtlenítés, a gyakori kézmosás és a szellőztetés.

A járvány végét megjósolni nem tudjuk, de amit lehet, tegyünk meg egymás védelméért!

 

Köszönettel:

 

Kuti Margit igazgató