Nagy öröm volt számunkra, hogy létrejöhett október 16-án (szombaton) este egy jótékonysági koncert a Pestszentlőrinci Főplébánián. A koncert célja az volt, hogy gyűjtést szervezzünk Révész Ferenc 8. b osztályos tanulónk gyógykezelésére. Orgonaművek hangzottak el, fellépett Bilku Marina orgonaművész énektanárunk, Kovalik Erika énekművész, egyik diákunk édesanyja és Sárközi Ágnes, iskolánk énektanára. Közreműködött az iskola énekkara, az est folyamán Komárominé Kiss Gyöngyi tanárunk konferált.

Kuti Margit igazgató bevezetőjében kiemelte, hogy összefogásból már korábban, a járványhelyzetben is jelesre vizsgázott a Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola közössége, és ezúttal is biztatott mindenkit az adakozásra.

Személyesen és átutalással is sok felajánlás érkezett, többszöri kezelésre elegendő mennyiség gyűlt össze. Köszönjük dr. Harmai Gábor atyának és Eredics Gergő atyának, hogy a főplébánia otthont adott rendezvényünknek, köszönjük mindazok segítségét, akik szervezőként vagy fellépőként munkálkodtak. Köszönjük az adományokat, felemelő érzés volt, ahogy az önzetlen segítő szándék, a zene szeretete és a zene Isten általi segítő erejébe vetett hit összekapcsolt minket aznap este.