2017.április 03.-án hétfőtől, már csak ezen a rendszeren keresztül fizetett és megrendelt ebédet kapják a gyerekek (Lehetőség van ORVOSI IGAZOLÁS ELLENÉBEN diétás ebéd rendelésére is)

Maximum 1 hónapot lehet előre fizetni, de legkésőbb a kívánt étkezés napját megelőző munkanap délelőtt 10:00 óráig meg kell érkezni a rendelésnek.

Az első fizetés és rendelés előtt regisztrálni kell. Ehhez egy saját étkezési kártyára van szükség, amit 2017.03.20.-03.24-ig, 10:00-17:30 között az iskola gazdasági irodájában vehetnek át aláírás ellenében. (Csak szülők vehetik át a kártyát. Az első kártya ingyenes, elvesztés esetén a pótlás díja 1.300,- Ft/kártya.)

Az internetes megrendelő felület elérhetősége: www.honettsuli.hu

  • A weboldal kezelése egyszerű, útmutatókkal van ellátva
  • Okos telefonról is könnyen elérhető és kezelhető mind az egyenleg feltöltés vagy a rendelés
  • Az új rendszerben kialakításra került a családi egyenlegkezelés (nem kell külön-külön feltöltés minden egyes gyermekhez)

A regisztráció menete a következő:

  1. A fenti honlapon a kártya számával és a szülő e-mail címével lehet regisztrálni. (Egy e-mail címhez több gyermek kártyaszámát is hozzá lehet rendelni.).
  2. A regisztráció után kapnak a megadott e-mail címre egy jelszót (ezt később módosíthatják a felületen) amivel a továbbiakban elérik a felületet, ahol a fizetést, rendelést és lemondást intézhetik. A lemondás is csak ezen a felületen lehetséges. (előző munkanap10:00 óráig) Időzár van!
  3. A gyerekek CSAK az étkezési kártyával vehetik igénybe az ebédet. Ezért az étkezési kártyának mindig náluk kell lennie, mert a vonalkód leolvasó használatával igazolja, hogy befizették az aznapi ebédre. Ezen túl a leolvasás azért is lényeges, mert az adminisztrációhoz is elengedhetetlen.
  4. Minden hónap végén elektronikus számlát kap a szülő a megadott e-mail címére.

(Alsósoknál a Tanító néni kezeli a kártyákat)

A felületen az egész havi menü látható.

A kedvezményeket továbbra is az Iskola kezeli, itt kell leadni az igazolásokat (félévente) Érvényes igazolások alapján csak az iskola által jelzett beállítás után érvényesül a kedvezmény.

Szülői kérésre és telefonon vagy más egyéb módon bemondásra NEM állítanak be a felületen kedvezményt!

Aki nem megfelelő módon és időben igazolja gyermeke kedvezményét, annak nem áll módunkban azt elfogadni, és az igazolás bemutatásáig teljes árat kell fizetnie!

2017.03.31.-ig lemondott és nem érvényesített ebédlemondások pénzbeli ellenértéke, 2017. április 11-én ½ 8-17 óráig az Iskola gazdasági irodájában visszafizetésre kerül.

 

Köszönjük együttműködésüket.

Szabóné Farkas Éva
igazgató