Nagy öröm számunkra, hogy mint az elmúlt években már annyiszor, idén is újból együtt adakoztunk, hiszen ebben az évben is bekapcsolódtunk a Szent Erzsébet Karitász Központ karácsonyi szolidaritási akciójába. Néhány kedves sor kíséretében nehéz körülmények között élő, 6-14 év közötti gyermekeknek szánt karácsonyi ajándékcsomagokat állítottunk össze, és hoztunk be az iskolába. Rengeteg játék, plüssállat, könyv, írószer, tolltartó, iskolai eszköz és csokoládé került a már jól ismert cipősdobozokba. Reméljük, a jövőben is minél több szegény sorsú gyermeknek szerezhetünk örömteli karácsonyt.

Utóiratként és kedves emlékként az alábbiakban Csorba Gábornak, a Szent Erzsébet Karitász Központ igazgatójának 2021-es köszönőlevelét idézzük:

„Kuti Margit igazgató asszony részére
Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola
1183 Budapest, Gyöngyvirág u. 41.
Tel.: 1/290-6369

Tisztelt Igazgató asszony!

Hálásan köszönöm a szegény gyermekek nevében is áldozatos munkájukat, amit a Gyermekek a gyermekekért szolidaritási gyűjtőakcióban végeztek.
Köszönöm a munkatársainak is, a szülőknek és a gyermekeknek.
A mai rendezvényünk során 250 gyermek kapott személyre szóló ajándékot, részben az Önök által gyűjtött tárgyakból, a maradékot pedig eljuttatjuk rászoruló családokhoz.
Áldott karácsonyt és boldog, sikeres új évet kívánva Önnek, családjának, munkatársainak, a gyermekeknek és szüleiknek, üdvözlettel:

Csorba Gábor
állandó diakónus, igazgató
Esztergom-Budapesti Főegyházmegye
Szent Erzsébet Karitász Központ”