Kedves Szülők és Kollégák!

Az alábbiakban a 2021-22-es tanévkezdésre vonatkozó tájékoztatás olvasható, félkövérrel kiemelve a legfrissebb információk.

– A tanév folyamán az ebéd befizetésről a kedves Szülők az info[kukac]digitnaplo.hu címről érkező emailben fogják megkapni a részleteket (fizetési időszak, fizetendő összeg, bankszámlaszám stb.). Kérdéssel, problémával kapcsolatban a gazdasagi[kukac]sztlorinc.hu email-címre írhatnak. Az ebédbefizetés az egész tanévben kizárólag előre történő átutalással lesz rendezhető.

– Szeptember 5-én (vasárnap) a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitómiséjén a Hősök terén iskolánk harmadik évfolyamtól nyolcadikig egységesen részt vesz.
A regisztrációt mindenkinek elvégeztük, a nálunk regisztráltak jegyeit központilag nyomtatjuk, és az osztályfőnököknek átadjuk. Kérjük, a mellékelt hozzájáruló nyilatkozatot gyermekenként nyomtassák ki, és kitöltve, aláírva küldjék be legkésőbb szeptember 2-ig (csütörtökig) osztályfőnökeiknek. Akinek gondot okoz a nyomtatás, az iskola portáján kérhet nyomtatványt. A beszkennelt nyilatkozatot akár e-mail-ben is el lehet küldeni.
Találkozó az osztályfőnök által meghatározott helyen és időben. Az utazást osztályonként szervezik az osztályfőnökök, az osztályfőnökhelyettesek, beosztott kísérőtanárok és a regisztrált szülők segítségével. 15:00-ra a helyszínre kell érnünk, a nyitómise 16:00-kor kezdődik, ülőhelyünk lesz. A program számunkra várhatóan körülbelül 18:15-kor ér véget a Hősök terén, oda is lehet a gyermekekért jönni. Akikért nem oda jönnek, azokkal közösen várhatóan körülbelül 19:30-ra érünk vissza az iskolába, 20:00-ig lehet értük jönni.
Egységes öltözetünk az iskolapóló, ennek hiányában fehér póló. Kérjük, a diákok mindenképpen hozzanak magukkal folyadékot és ételt a megfelelő mennyiségben! Érdemes az időjárásnak megfelelő öltözetet is hozni, mindehhez pedig kis hátizsákot. A diákok pénteken az osztályfőnökeiktől minden pontosítást és egyéb információt megkapnak. Kérjük a kedves Szülők együttműködését, segítségét.
szuloi_beleegyezo_nyilatkozat_nek_2020
Javasoljuk, hogy a kollégák, szülők és diákok az utazás és az esemény alatt lehetőség szerint viseljenek maszkot, hozznak fertőtlenítőszert, és rendszeresen fertőtlenítsék a kezüket.
További információkat találnak az alábbi linken:
http://tar.eucharisztikuskongresszus.com/Nyitomise_tudnivalok.pdf
A linken található információkat ismertetjük és pontosítjuk a kollégák számára szeptember 2-án (pénteken).

– Javasoljuk a 12-15 éves diákjaink koronavírus elleni védőoltását a saját egészségük, valamint diáktársaik és az iskola dolgozóinak védelme érdekében. Kérjük, augusztus 30-án (hétfőn) 8:00-ig töltsék ki a Mozanaplón keresztül küldött rövid kérdőívet, amely az iskolai Covid-oltásról szól. A központi beosztás szerint iskolánk diákjai augusztus 31-én és szeptember 3-án 10:00-tól kaphatnak oltást a BKSzC Pogány Frigyes Technikum épületében berendezett oltóponton (1183 Budapest, Thököly utca 11.). Az oltásra mindenki egyénileg kíséri gyermekét, kérjük, vigyék magukkal kinyomtatva, kitöltve a mellékelt hozzájáruló nyilatkozatot, és gondoskodjanak bőséges étel- és folyadékutánpótlásról.
szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_12_es_18_ev_kozotti_szemelyek_reszere

Üdvözlettel:

Az iskolavezetés