Kedves Szülőtársak, Tanáraink, volt Szentlőrinces Testvéreink!
Egy komoly és gyors segítségkéréssel, és megoldási javaslattal kereslek meg Benneteket.
Iskolánk közösségének több mint a fele nagycsaládos, és vannak olyanok, akik 10-15, akár 20 éven keresztül is ebbe az alma materbe járhatnak, járhattak az elmúlt évtizedekben, és az eztán következő években is. Közösen számos alkalommal tapasztalhattuk, mire vagyunk képesek együtt azáltal, hogy komolyan vesszük hitünket, krisztusi küldetésünket, egymás és közvetlen környezetünk iránt érzett egyéni és közösségi felelősségünket.
Vannak köztünk olyanok (kis- és nagycsaládosok, vagy gyermeküket egyedül nevelők), akiknél valamelyik kereső, családfenntartó az elmúlt hetek szomorú történései során akár már több, mint egy hónapja elvesztette állását. Ezáltal megrendült az a biztos alap, amelyre a család költségvetése támaszkodhatott, és még a mindennapi megélhetése is megkérdőjeleződött (a rezsit fizetni kell!).
Ezért segítségetekre szeretnénk támaszkodni, hiszen kétszer ad, aki gyorsan ad. Az elkövetkező időszakban, amelynek záró időpontját érthető okokból most nem tudjuk, az alábbi felhívással élünk felétek.
Tartós élelmiszert és készpénz (vagy utalás) támogatást kérünk iskolánk rászoruló családjainak, egyelőre a tanév hátra lévő részéig.
Kivitelezés: április 27-én, hétfőtől 8-16 óra között minden nap az EBÉDLŐ-ben rendelkezésre álló rekeszekben, padokon helyezhetitek el tartós élelmiszer adományotokat.
Természetesen kisközösségben, osztályszinten is működik/működhet ez, a Szülői Választmány az Iskola vezetőségével a koordinációban segít az egész iskola közösségi összefogása révén. Az április 21-én osztálylistákon meghirdetett felhívásunkra néhány nap alatt már nagyon komoly összegű támogatás érkezett átutalás formájában.
Pénzügyi segítő szándék esetén az összeget borítékban hozzám juttassátok el. Utalás esetén adok számlaszámot, és a közleményben tüntessétek fel: „Támogatásra”!
A legkisebb is számít!
A Szeretet továbbra is működik, nem volt, és nem is lesz karanténban.
Mindannyiunk nevében köszönöm, ha segítesz!
Isten áldjon érte!
Szeretettel
Csorvási László Ábel
a Szülői Választmány elnöke
70 637 7614
1186 Budapest, Margó Tivadar u. 204. 2/3.