Kedves Diákok! Éves munkátokat az Ökoiskolai Munkacsoport értékelte, és a következő megállapításokat tette.

A tanév összegzéseként örömmel hirdetjük, hogy a tervezett programokat megvalósítottuk, ezeknek fényképes beszámolói megjelentek a honlapon is. Ezáltal iskolánk fontos lépéseket tett a természet védelme felé.

Köszönjük, hogy az év eleji megállapodáshoz hűen a tanév során az iskolai rendezvényeken nem eldobható műanyag poharakat és tányérokat használtatok, hanem az iskola konyhájáról kértetek minden étkészletet, ezzel is hozzájárulva környezetünk megóvásához. Örülünk, hogy Ti is vigyáztatok arra, hogy a ballagáson ne engedjétek el héliumos ajándék léggömbjeiteket, amelyek veszélyesek lehetnek a madarakra. Gondozók, köszönjük, hogy elvállaltátok a nyári szünetre a kisállatok hazavitelét, kérjük, nagyon vigyázzatok rájuk!

Hirdetjük továbbá, hogy az energiatakarékossági verseny győztese alsó tagozaton a 2. a, felsőn pedig az 5. a osztály lett, jutalmuk egy meglepetéssel egybekötött kirándulás a kerületben található Szemléletformáló és Újrahasználati Központba. Szép eredmény az is, hogy részt vettetek az Országos Kéktúra útvonaláról szóló „Indulj el egy úton…” című turisztikai vetélkedőn, amelynek teljes útvonalát teljesítette egy 6. b osztályos diáktársatok.

Győztest hirdetünk a kertésznaplók versenyében is: a 4. b osztályé lett a legszebb és legalaposabb, jutalmuk a Füvészkertben tett látogatás. Ezúton is gratulálunk mindenkinek.

Az iskola vezetősége nevében is köszönjük nektek bolygónk védelme érdekében végzett munkátokat. Azt tanácsoljuk, hogy így cselekedjetek a nyári szünet folyamán is.

 

Köszönettel:

 

az Ökoiskolai Munkacsoport:
– minden munkaközösségekből egy-egy pedagógus
– a technikai dolgozók közül két delegált
– a diákönkormányzatot segítő pedagógus
– a diákönkormányzat tagjai